Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (2024)

Професионална мощност с акумулаторна батерия – разработена за всички, които в ежедневната си работа залагат на тихи и мощни акумулаторни уреди.

04.10.2023

  • Предимствата на систематаAP
  • Какво казват професионалистите за систематаAP
  • Категории уреди и принадлежности в систематаAP
  • Мощното дуо на STIHL
  • MSA220T
  • Управление на зареждането, енергията и машинния парк

Просто мощна: Предимствата на систематаAP

Системата AP на STIHL е подходяща за професионална употреба в областта на ландшафта, градинарството и поддръжката на дървета, както и за комунални дейности. Тя обхваща широк спектър от акумулаторни уреди от различни категории. Благодарение на мощните литиево-йонни батерии и носените на гръб батерии ARL те имат особено гъвкаво приложение.

Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (1)
  • Повече мощностза всяко предстоящо предизвикателство
  • Особено тиха, дори в среда с наложени ограничения на шума
  • Голяма издръжливост при продължителна работа
  • Голяма гъвкавост – подходящи акумулаторни батерии за различни уреди
Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (2)

Мнения за систематаAP от професионалисти

Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (3)

"С новите здрави акумулаторни пакети аз и екипът ми разполагаме във всяка ситуация с още повече производителност, за да извършваме работата си бързо и ефективно. Истински мощна е AP системата."

– Виктория Карстенс, градински и ландшафтен специалист

Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (4)

"Със системата AP веднага мога да започна работа. Също така и навсякъде, където иначе работният шум може бързо да доведе до проблеми и нежелани паузи."

– Марсел Кикерт, градински и ландшафтен специалист

Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (5)

"Много издръжливи и при това истински мощни. Литиево-йонните батерии предоставят всичко необходимо за справяне с по-продължителна употреба и големи площи с висока производителност."

– Тобиас Швартке, градински и ландшафтен специалист

Открийте сега акумулаторната система AP на STIHL при дилърите на STIHL!

Търсене на дилър STIHL

Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (6)

Категории уреди в систематаAP

СистематаAP на STIHL се състои от различни категории уреди за всяка област на приложение в ландшафтния дизайн, градинарството и поддръжката на дървета.

Открийте сега богатия избор от акумулаторни уреди в нашия продуктов асортимент:

Акумулаторни моторни триони

Многостранни и оптимални за използване в райони с наложени ограничения на шума: С леките акумулаторни моторни триони можете да извършвате с висока производителност поваляне, кастрене, разтрупване и дори рязане в затворени помещения.

Всички акумулаторни моторни триони

Акумулаторни косачки

Професионалната грижа за тревните Ви площи е бърза и ефикасна с мощните акумулаторни косачки от систематаAP. Освен това те са особено тихи и без вредни емисии. Друго предимство е дългата продължителност на работа и бързото зареждане на батерията.

Всички акумулаторни косачки

Акумулаторни кастрачки

Системата AP Ви предлага идеални решения и за професионалната поддръжка на дървета. С моделите HTA66, HTA86 и HTA135 имате избор между три тихи уреда за ефективно кастрене или отстраняване на мъртва дървесина.

Акумулаторни кастрачки

Акумулаторни моторни коси

Акумулаторните моторни коси от систематаAP се отличават с голяма сила и издръжливост. В същото време можете да ги използвате навсякъде, където шумът и отработените газове са особено нежелани. Като например при поддръжката на зелени площи в паркове и жилищни райони.

Всички акумулаторни моторни коси

Акумулаторен КомбиДвигател

Един двигател. Много мощни опции: Двата акумулаторни КомбиДвигателя на систематаAP са наистина многостранни. Това е така, тъй като можете да оборудвате уредите гъвкаво с различни КомбиИнструменти като приставка за жив плет, приставка за обдухване или ножица за плевели.

Всички акумулаторни КомбиДвигатели

Акумулаторен ъглошлайф

СистематаAP предлага на професионалистите с TSA230 удобен акумулаторен ъглошлайф, който впечатлява при ежедневната употреба с продължителна работа и голяма режеща сила. Може да се използва и на закрито, защото реже прецизно и без отработени газове.

Всички акумулаторни ъглошлайфи

Акумулаторни ножици за жив плет

СистематаAP Ви предлага различни издръжливи и мощни пакети от акумулаторни ножици и уреди за жив плет за професионална употреба. С тях се справяте тихо, прецизно и безпроблемно с всичко – от подрязване до подравняване.

Всички акумулаторни ножици за жив плет

Акумулаторни уреди за обдухване

Приятно тихи в градските райони и зоните с наложени ограничения на шума и особено мощни: Акумулаторните уреди за обдухване от систематаAP за професионалисти. Гъвкави при ръчна работа в условията на тесни пространства или с удобно закачване при големи площи.

Всички акумулаторни уреди за обдухване

Акумулаторна метла

С акумулаторната метла от системата AP почистването на големи площи е лесно, щадящо силите и щателно. Както в закрити помещения, така и на открито. При това ръбовете и ъглите също се почистват особено ефективно.

Всички акумулаторни метли

Максимална гъвкавост: Принадлежности в системата AP

Чантичка за колан AP със свързващ кабел299,00лв.
Носена на гръб акумулаторна батерия AR 3000 L3309,53лв.

Истинско мощно STIHL дуо: MSA300 и акумулаторната батерия AP500S

Най-мощният акумулаторен трион в света: MSA300

Здрав, ергономичен и с максимална сила: MSA300 разполага с най-мощния двигател за акумулаторен моторен трион и може да се комбинира идеално с новата батерия AP500S за професионални потребители – едно истинско мощно дуо. С до30 м/сек скорост на веригата и три режима на работа, той се справя ефективно с всички дейности по рязане и при ниска сила на звука. Освен това MSA300 е идеално балансиран и отговаря дори на най-високите изисквания в професионалния сектор. Освен това филтърът от нетъкан текстил може да се почиства без усилие.

Най-добрата в своя клас: AP500S

Издръжлива акумулаторна батерия AP500 Sс двойно по-дълъг експлоатационен живот благодарение на технологията Power-Laminat: Нашата най-мощна батерия в системата APсе отличава с максимална изходяща мощност от 3,0kW, и с това с 40процента повече отдавана мощност от AP300S*. Освен това се възползвате от 20процента по-голям капацитет и продължителност на работа с всички уреди STIHL в систематаAP.

* необходимо само за MSA300

Просто с голяма мощност. MSA220T

Като мощен акумулаторен трион за поддръжка на дървета за професионални потребители, MSA220 T предлага множество предимства. Електронната система за управление с бутон за деблокиране позволява лесно и удобно управление – с висока производителност при рязане: MSA220T постига до 260 среза за 29минути в комбинация с акумулаторната батерия AP300S.

Управление на зареждането и енергията

Благодарение на нашето надеждно управление на зареждането и енергията всички батерии са напълно заредени през нощта и Вашите уреди са готови за употреба. Можете да зареждате до20комплекта акумулаторни батерии от систематаAP с нашия шкаф за зареждане на батерии. bottTainer предпазва и по време на път от атмосферни влияния и кражба. Освен това държите под око всички акумулаторни батерии и техните нива на зареждане.

Повече информация за управлението на зареждането и енергията

Управление на машинния парк за професионалисти

STIHLConnected е създаден, за да отговори на професионалните изисквания в градинарството и ландшафта. Така можете винаги надеждно да следите състоянието и местоположението на уреда. Със смарт конектор 2A цифровото управление на машинния парк достига кулминация – благодарение на лесното инсталиране, надеждното регистриране продължителността на работа и оборотите, както и още по-голямата прецизност в оценката.

Към STIHLConnected

Продължителност на работа и на зареждане

Мощните акумулаторни уреди STIHL от систематаAP впечатляват с издръжливост и сила. Тук таблиците Ви показватпродължителността на работа на Вашите акумулаторни уреди от систематаAP в зависимост от използваната акумулаторна батерия, както и продължителността на зареждане на различни акумулаторни батерии STIHL.

Към продължителност на работа и на зареждане

Работа при дъждовно време

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са проектирани за ежедневна употреба и при неблагоприятни атмосферни условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефикасността се доказва чрез взикателнивътрешни проверки. Тестът с водни пръски се основава и на стандартаIPX4.

Повече по темата Акумулаторна мощност

Поддръжка на батериите
Аксесоари за акумулаторни уреди
Акумулаторната система AP на STIHL: Мощност за професионалисти  (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 5644

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.