Beste wandelnavigatie voor iPhone: 5 navigatie-apps voor wandelaars en fietsers (2024)

Samen met de zomerse temperaturen gaan veel toeristen en mogelijk ook fietsers op avontuur. Je kunt natuurlijk toeristische borden gebruiken om te "navigeren" tijdens het wandelen, maar we leven in moderne tijden waar apps voor werkelijk alles zijn. De applicaties zijn daarom ook direct beschikbaar voor toeristen: zij kunnen diverse wandel- of fietsroutes weergeven, of tips voor diverse uitstapjes. Laten we in dit artikel samen kijken naar 5 handige applicaties en navigatie voor alle toeristen en fietsers.

Mogelijk bent u hierin geïnteresseerd

De beste navigatie voor iPhone: 5 geweldige navigatie die onderweg niet verloren gaat

iPhone

Pavel Jelic

23

mapy.cz

Mapy.cz, afkomstig uit Seznam, behoort ongetwijfeld tot de Tsjechische koningen onder de toeristische toepassingen. Naast het feit dat Mapy.cz door talloze automobilisten wordt gebruikt, is het een "must-have" applicatie voor alle toeristen, fietsers, maar ook langlaufers en watersporters. U kunt toeristische kaarten van over de hele wereld downloaden in de Mapy.cz-applicatie voor toekomstig offline bekijken, dus zelfs als u geen signaal heeft en geen verbinding met internet heeft, mag u niet verdwalen. Mapy.cz wordt voortdurend bijgewerkt - hiermee bedoelen we zowel kaartmateriaal als functies. Zo kregen we onlangs ondersteuning voor CarPlay, wat veel gebruikers zeker zullen waarderen. In Mapy.cz vindt u ook een reisplanner, samen met interessante plaatsen die u tijdens het wandelen niet mag missen.

Telefoonkaarten

Binnen de applicatie PhoneMaps krijgt u toegang tot toeristische- en fietskaarten. Fietskaarten worden verzorgd door de cykloserver.cz-portal, die zeer gedetailleerde toepassingen biedt over routes voor fietsers, bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad en begaanbaarheid van de route. In de applicatie PhoneMaps kunt u elke buitenrit plannen, maar u kunt ook uw eigen route importeren of creëren. Deze routes kun je vervolgens op verschillende manieren delen, bijvoorbeeld met je vrienden of familie. Als u de kaarten in PhoneMaps niet online wilt gebruiken, kunt u ze offline downloaden. De applicatie en de kaarten binnen PhoneMaps zijn volledig gratis, de applicatie bevat slechts een kleine reclamebanner, wat het gebruik van de applicatie op geen enkele manier verhindert. Daarnaast krijg je in PhoneMaps de mogelijkheid om de route die je loopt of rijdt vast te leggen. Tijdens de activiteit direct in het veld kunt u uw huidige locatie weergeven, toeristische informatie lezen over nabijgelegen bezienswaardigheden en meer.

offline_kaarten_5_28
offline_kaarten_5_29
offline_kaarten_5_30
offline_kaarten_5_31

Ga de galerij binnen

Met de fiets en te voet

Zoals de naam van deze applicatie al doet vermoeden, vindt u daarin gedetailleerde kaarten voor alle toeristen en fietsers. Concreet brengt de applicatie Op fiets en te voet routes voor mountainbikes en voetgangers in kaart, maar worden ook routes voor inline-skaters weergegeven, of bijvoorbeeld vaar-, langlauf- of educatieve routes. Je kunt je reizen eenvoudig plannen in de applicatie vóór de reis zelf, maar als je dingen graag tot het laatste moment laat liggen, kun je ook lopend plannen. Met de applicatie Op fiets en te voet kun je bovendien ruim 30 interessante plekken laten zien die zeker de moeite waard zijn en kun je ze bezoeken. Naast kaarten is er geen gebrek aan informatie over musea, attracties, galerijen en andere monumenten, inclusief contactgegevens en beschrijvingen. In de applicatie vind je ongeveer drieduizend routes, terwijl er voor attracties ruim zesduizend in de applicatie staan.

op_fiets_en_pesky1
op_fiets_en_pesky2
op_fiets_en_pesky3
op_fiets_en_pesky4
op_fiets_en_pesky5

Ga de galerij binnen

Mobiele toeristengids

De Mobile Tourist-applicatie biedt een verfijnd en eenvoudig ontwerp waar elke gebruiker dol op zal zijn. Het beschikt over enkele duizenden wandel- en fietspaden die zowel door voetgangers als fietsers gebruikt kunnen worden. Ook is er een overzicht en informatie over diverse bezienswaardigheden, bijvoorbeeld diverse bezienswaardigheden, culturele evenementen, musea en meer. De applicatie wordt voortdurend bijgewerkt, waardoor er voortdurend nieuwe en nieuwe plaatsen aan worden toegevoegd. Ideeën voor interessante plekken of wandelroutes kunnen door de gebruikers zelf in de applicatie worden ingevoerd. Binnen Mobile Tourist kun je zowel alle routes als verschillende routes filteren, bijvoorbeeld op moeilijkheidsgraad, hoogteprofiel, lengte en meer. De route kun je uiteraard achteraf bekijken, er staan ​​ook recensies van andere toeristen en foto's bij.

mobile_touristy_guide1
mobile_touristy_guide2
mobile_touristy_guide3
mobile_touristy_guide4

Ga de galerij binnen

Maps.me

De applicatie Maps.me is niet bedoeld voor de natuur, maar eerder voor grote steden, waar hij je gemakkelijk doorheen kan loodsen. Maps.me heeft een enorme database met Points of Interest (POI's) - dus als u bijvoorbeeld op zoek bent naar de dichtstbijzijnde bushalte, Wi-Fi-verbinding, restaurant of zelfs een geldautomaat, dan zal Maps.me u perfect van dienst zijn. Maps.me is geschikt voor alle gebruikers die bijvoorbeeld een reis naar grote buitenlandse steden of hoofdsteden plannen. Maps.me heeft een zeer eenvoudige gebruikersinterface waar jullie allemaal zeker dol op zullen zijn. Zoeken is ook heel eenvoudig. Maps.me wordt voortdurend bijgewerkt, zodat u er 100% zeker van kunt zijn dat het de nieuwste POI's en meer bevat. Opgemerkt moet worden dat Maps.me niet online werkt - u moet eerst een bepaalde regio of stad downloaden.

offline_kaarten_5_33
offline_kaarten_5_2
offline_kaarten_5_3
offline_kaarten_5_4
offline_kaarten_5_32
offline_kaarten_5_5
offline_kaarten_5_6
offline_kaarten_5_7

Ga de galerij binnen

Beste wandelnavigatie voor iPhone: 5 navigatie-apps voor wandelaars en fietsers (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5592

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.